تعاریف
تم: مشابه قفسهبندی و ایجاد دکور برای فروشگاههای فیزیکی، شما از طریق انتخاب تم (Theme) برای وبسایت خود قفسه و دکور موردنظرتان را انتخاب میکنید.
دامنه: آدرسی که در قسمت آدرس بار برای ورود به وبسایت وارد میشود همان دامنه وبسایت است. اگر وب سایت خود را همان فروشگاه فیزیکی خود تصور کنید، دامنه نشانگر آدرس مغازهی شما است.
فاوآیکون: نماد کوچکی کنار نام و آدرس وب سایت شما که در برگیرندهی لوگوی سازمان شما میباشد.
کاربر پورتال: مشتریان شما یا بازدیدکنندگانی که در وب سایت شما ثبتنام کردهاند به عنوان کاربر پورتال شناخته میشوند که با دسترسی محدودتر میتوانند وارد برنامه شوند و بخشهای مرتبط با خودشان را مشاهده نمایند.
مگامنو: عنوانی برای نحوهی نمایش عناصر منو در وبسایت است.
گونهی محصول: ویژگی که از طریق آن میتوانید محصولات خود را دسته بندی کنید
محصولات اختیاری: محصولات مرتبط با محصول اصلی که مشتری انتخاب کرده به عنوان محصولات اختیاری در برنامه تعریف میشوند. به عنوان مثال در زمان فروش لپتاپ، ماوس، اسپیکر، پد ماوسو ... جزو محصولات اختیاری میباشند.
پیکربندی
از منو پیکربندی وارد صفحهی تنظیمات شوید و در صفحهای مشابه تصویر زیربه ترتیب موارد لازم را تکمیل نمایید.
تب وبسایت
انتخاب تم: در ابتدا یک تم برای وب سایت خود انتخاب نمایید و بطور پیش فرض تم پرایم در بستههای وبسایت تکرو سیستم فعال است.
عنوان وبسایت: نامی که در بالای آدرسبار دیده میشود در این قسمت انتخاب میشود.
فاوآیکون: لوگو خود را در اندازهی 16*16 در این قسمت وارد کنید تا درکنار نام سایتتان نمایش داده شود
زبانها: در ماژول وب سایت محدودیتی برای انتخاب زبان وجود ندارد و میتوانید وب سایت چند زبانه طراحی نمایید.
در کادر مربوطه از بین زبانهای ایجاد شده میتوانید زبانهای مدنظرتان را انتخاب کنید و برای تعریف زبان جدید در قسمت افزودن زبان کلیک کنید و در صفحهای مشبه تصویر زیر زبانهای دلخواهتان را اضافه کنید.
دامنه: آدرس وب سایت خود را در این قسمت وارد کنید. دامنه با پسوندها و دسترسیهای مختلف و طبق سلیقهی مشتری قابل تعریف است.
رسانههای اجتماعی: اگر در صفحات مجازی فعالیت دارید لینک صفحات را به تفکیک رسانهها در این قسمت وارد کنید تا در صفحهی اول وبسایتتان مشاده شود. لینک صفحات را میتوان ازفرانت وب سایت و قسمت ویرایش نیز ثبت نمود.
ویژگیها
نقشه گوگل: با تیک زدن این گزینه نقشهی گوگل در صفحهی تماس با ما وب سایت شما نمایش داده میشود. با فعال شدن این امکان جستجوی مکان فیزیکی شما سریعتر انجام میشود.
گفتگوی آنلاین: با نصب افزونهی چت آنلاین این قسمت فعال میشود و با وارد کردن آدرس صفحهای که پشتیبان آنلاین در آن فعال میشود میتوان از قابلیت چت آنلاین استفاده نمود.
حساب کاربری مشتری: در این قسمت نحوهی ورود کاربران پورتال را مشخص میکنید.
با دعوت: در این حالت هر مراجعه کننده نمیتواند در وبسایت ثبتنام کند و فقط افرادی که از بکاند برنامه لینک ورود دریافت کرده باشند میتوانند وارد برنامه شوند.
ثبت نام رایگان: هر یوزر که وارد وبسایت شما میشود فرم ثبتنام را مشاهده میکند و با تکمیل آن میتواند در برنامه بصورت پورتال عضو شود.
برنامههای در حال توسعه وب(PWA)
با انتخاب این قسمت امکان نصب افزونهی موبایلی برای برنامه فعال میشود و شما میتوانید روی گوشیهای موبایل خود از برنامه مشابه یک اپلیکیشن استفاده نمایید. با فعال کردن تیک PWA فیلدهای زیر فعال میشود
نام نمایشی برای اپلیکیشن موبایلی و تصویر مناسب را آپلود کنید و بعد از ذخیره این قسمت برای نصب اپلیکیشن در گوشی موبایل در گوشی تلفن همراه خود و مروگر خود از کنار آدرسبار گزینهی نصب فعال میشود و به راحتی با کلیک روی آن گزینه اپلیکیشن را نصب کرده و با همین یوزر و پسورد که از سیستم کامپیوتریتان وارد برنامه میشدید وارد اپلیکیشن شوید.
محصولات
محصولات اقلامی هستند که از طریق فروشگاه شما به فروش خواهند رسید. نحوهی تعریف محصولات و قیمتگذاری بطور کامل در قسمت تجارت الکترونیک توضیح داده خواهد شد و در این مرحله طبق تصویر بالا تیک گزینههای انتخابی را فعال کنید.
ارسال
انتخاب روشهای ارسال برای مشتریان دراین قسمت تنظیم میشود. با توجه به سیاستهای سازمان میتوان روشهای حمل مختلف برای محصولات انتخاب نمود.
علاوه بر روشهای ارسال هزینهی ارسال نیز در این قسمت تعیین میشود. موارد بطور کامل در بخش تجارت الکترونیک آموزش داده خواهدشد.
ارتباطات
مدیریت ارتباطات وب سایت از جمله تماس با و پاسخگویی به سوالات مراجعهکنندگان از این قسمت مدیریت و تنظیم میشود.
از طریق تعریف یک تیم فروش و اختصاص دادن کاربری به این قسمت میتوان ورودی به سایت را بی پاسخ نگذاشت و از طریق تنظیمات مربوطه اطلاعات تماس را مدیریت نمود.
سئو
بخش ارتباط با گوگل و ارتقای بازدیدهای سایت را از این قسمت تنظیم کنید و برای مدیریت آن اگر از یک متخصص سئو کمک بگیرید قطعا در حصول نتیجه ی بهتر موفق خواهید شد.
وب سایتها
در وبسایت تکروسیستم امکان مدیریت چندین وبسایت از طریق بکاند برنامه و ایجاد چند صفحهی وب مجزا و بطور کلی طراحی وبسایت بصورت MultiWebsite وجود دارد.
برای تعریف صفحات مجزا برای وبسایت و ایجاد یک وبسایت مولتی از منو پیکربندی تب وب سایتها وارد صفحهی زیر شوید و فیلدها را تکمیل نمایید
نام وبسایت: یک نام برای وبسایت تعریف کنید
دامنه وبسایت: آدرس دامنه وبسایتتان را در این قسمت وارد کنید.
صفحات
در این قسمت صفحاتی که تاکنون ایجاد کردهاید قابل مشاهده است و از گزینه ایجاد میتوانید صفحات جدید ایجاد کنید. ایجاد صفحه از طریق فرانت وبسایت نیز امکانپذیر است. این مورد بطور کامل از طراحی فرانت وبسایت توضیح داده خواهد شد.
نام نما: نامی که برای صفحه نمایش داده خواهد شد.
آدرس صفحه: آدرس URL این صفحه را نشان میدهد
نمایش: نام لاتین صفحه را نشان میدهد.
ایندکش شده: این گزینه شناخته شدن صفحهی شما توسط گوگل را مشخص میکند.
توصیه میشود در صورت ایندکس شدن صفحه آن صفحه حذف نشود.
منتشر شده: حالت نمایش برای مراجعه کنندگان وبسایت را مشخص میکند. تا زمانیکه صفحه را منتشر نکرده باشید بجز خودتان هیچ مراجعهکنندهای محتوای شما را مشاهده نمیکند.
در قسمت بکاند و صفحهی اصلی وبسایت روی گزینه برو به وبسایت کلیک کنید و به فرانت وبسایت خود منتقل شوید.
مدیریت فرانت وبسایت
در قسمت بکاند و صفحهی اصلی وبسایت روی گزینه برو به وبسایت کلیک کنید و به فرانت وبسایت خود منتقل شوید.
اولین صفحهای که در آن قرار میگیرید صفحهی اول وبسایت شما است. با زدن دکمهی ویرایش میتوانید صفحه را طبق سلیقهی خودتان طراحی و تکمیل نمایید.
بعد از زدن دکمهی ویرایش مشابه تصویر زیر با تعداد زیادی بلوک میتوانید صفحه با ویژگیهای دلخواهتان ایجاد کنید.
در تصویر زیر بلوک “متن تصویر” به صفحه درگ اند دراپ شده و شما میتوانید محتوای موردنظرتان را در این قسمت تایپ نمایید و یا از فایل خارجی کپی نمایید.
توجه نمایید در زمان کپی کردن فایل خود را ابتدا به نت پت منتقل کنید تا بدون هیچ فرمتی به وبسایت منتقل شود.